Okan Buruk | Teknik Direktör - Sayfa 436 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Okan Buruk | Teknik Direktör


Yalı çocuğuna kongreyi kazandırdı bu arada. Bugünün kaybedenleri aziz ve dursun oldu. Dursunu çok zora soktu çok. Bir o kadar da kendini.
kesinlikle resmen kendi kaderiyle oynadı okan buruk. dün geceden sonra dursun'un seçilme olasılığı zora girdi. süheyl batum kazanırsa karşı tarafta ünal aysal'ın sportif A.Ş nin başına geleceği düşünülürse ki kendisi yerli hocalardan haz etmeyen bir adamdır haftaya okan buruk'un Galatasaray başında son maçı olabilir.
 
Sorun yenilmek değil 10 kişilik takıma aciz hale düşerek yenilmek. Playofta yenildin 2012 de ama o maçta ezdin. Bu maçta elle tutulur ucundan tutacagin hicbirsey yok.

Resmen yenilmeye çıktık maça. Bu takımın coguyla devam etme istersen seneye seni kayığa bindirirler şimdiden soyleyeyim
 
images

Şu karneye sahip bir hoca göstersene Tr de
Sparta Prag gibi alt klasman bir takıma elenen hoca gösterebilirim
 
Hani bu maç bahaneyi mazereti kaldırmaz dedim de 2012 playofftaki gibi yenilsen kimse bir şey demez. O maç 7-1 Galatasaray galibiyeti ile bitmesi gerekirken 1-2 eşekbahçe almıştı. Klasik fb balı deyip geçmiştik.

Ama bu maçı geçemeyiz. Kendi sahamızda 80 dakika 10 kişi oynayan takıma golü pozisyonu geçtim isabetli şutumuz yok. Bunun izahı yok hoca yok. Maalesef 2 senedir binbir emekle kazandığın krediyi tek maçla tükettin. Ben şahsen senin üstünü çizdim kusura bakma.
 
Aynen final maçlarını hiç oynayamıyor geçen sene lig sonunda 6/6 yapan babamdı sanki.
Yahu anlamadığınız şey bu adam bizimle birlkte gelişiyor bunu yaparken başarılı da oluyor rekorlar kırıyor belki iki sene üst üste şampiyon yapacak.gelişime açık biri hata yapar,hatalarından ders alır.Okan hoca da basmakalıp biri değil ekibine bakıldığında fikirlere saygı duyduğu,en iyisi için çaba gösterdiği belli.evet bu sene Kopenhag,prag,en son derbi maçı hayal kırıklığı yarattı.ancak bunlardan ders çıkarıp ilerde daha iyisini yapmaması için hiçbir neden yok.
leverkusen bir günde şampiyon olmadı.yavaş yavaş üstüne koyarak bugünlere geldi.
Hocamızın arkasındayız.hatalarını söyleyecez,eleştirecez ama nankörlüğe tahammülüm yok.
 
Okan hoca bi yana,
Ya şampiyon olacaksın kendi stadında oynuyon hocaya ne gerek var, ruhsuz topcular, aklıma mayalanmışlar mi diye geliyor, 11 taraftar çıksaydı yenilmezdik
 
Geçen hafta takım sinyali bangır bangır verdi. Şansımıza 3 puanı son dakikalarda zar zor kurtarabildik. Bin nasihate bedel bir musibeti bedel ödemeden atlattığın halde bu maça böyle çıkmanın baş sorumlusu sensin. Bu takım 6-1’den sonra sezonu bitirmiş. Doğru dürüst idman yapılmadığı net belli. İcardi sezonun yarısında tatil, diğer yarısında düz koşu yaptı. Yıldızları disipline edemeyip sırtını sıvazlayarak er geç çuvallarsın.
 
Tudor içerde dışarda gelene geçene çakan bir takım yapmıştı.Anakarsporun en dişli olduğu dönemde 3 atıp deplasmanda yenmişti.Bir fener maçı oldu korktu topla tüfekle saldıran takımı geri çekti 0-0 bitti maç.Sonrasında hep soru işareti oldu ve kovuldu.Korkaklara yer yok futbolda.Hatta düzelteyim korktupu için elindekini kaybedene yer yok.Madem korktun 0-0 a bağla maçı diyelimki amacına ulaştı .İstediğini aldı şimdi sen ne aldın hocam .Gemen sene bjk maçından korktun kıytırık bjk duman etti baskıyla.
Korkma korkan elindekini kaybediyor çünkü futbolun büyük kısmı psikoloji.Oyuncu hakem taraftar psikolojisi herşeyi etkiliyor.
 
Üst Alt