GSC Haber - 2024-2025 Sezonu Kombineleri Genel Satışa Çıkıyor! - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber 2024-2025 Sezonu Kombineleri Genel Satışa Çıkıyor!


Ne alaka yaw parayı bugün alıyor işte adamlar sene içinde her şeye zam gelecek olmasının kulübü ilgilendirir bir tarafı yok
Nasıl yok yahu senelik kombine bu fiyatlar belirlenirken bunlarda düşünülüyor doğal olarak o zamlara göre kulübün giderleri de artıyor. Taksitle alındığında kulübe de para öyle gidiyor diye biliyorum ayrıca net olmamakla birlikte.
 
Nasıl yok yahu senelik kombine bu fiyatlar belirlenirken bunlarda düşünülüyor doğal olarak o zamlara göre kulübün giderleri de artıyor. Taksitle alındığında kulübe de para öyle gidiyor diye biliyorum ayrıca net olmamakla birlikte.
euro bazında bile baya yüksek olan bu artışların mantıkla açıklanabilir tarafı yok, al nurullah yazmış işte 500 euro olan kombine 800 olmuş %60.

taksitle aldığında da olay banka ile senin aranda olur. olmasa bile hayvan gibi vade farkı koymuşlar zaten ekstra

stattaki taraftar profili değiştiğinde -ki şimdiden eskisi gibi değil diyebiliriz- bunun ne kadar yanlış olduğunu anlayacaksınız.
 
Alman ekonomisinde 1 sene içinde %70-%130 enflasyon olmuyor. Geliri euro gideri euro oluyor. Bu fiyatları gelecek senedeki fiyat artışları düşünülerek yapıyorlar aynı zamanda tabi daha uygun olsa daha iyi olur ama kulübü de anlayabiliyorum. En basit örnek vereyim 6 ay önce Philips'in bir kahve makinesini almayı düşünmüştüm fiyatı 7500-8000 TL civarıydı sonra başka bir şey çıtı sonra alırız dedik 1 ay önce aynı makine 12000-13000 civarıydı. Artık ne uygun ne pahalı fiyat algım kayboldu resmen.
Fiyat algısı kalmadı zaten ama bende enflasyondan dolayı zaten € hesaplıyorum. Yoksa TL üzerinden konuşurdum. € bazında bu kadar artması bence normal değil. Millet dışarıda o paraları verip ne topçular izliyor.

Yani sonuçta temel ihtiyaç değil lüks bir harcama ama ben fiyat olarak karşılaştırdığımda konu Galatasaray olmasa böyle bir alışveriş yapmam onu demeye çalışıyorum.
 
Geçen sene kombine satışı passo da falan yokken arkadaşım yönetimden tanıdık eş dost vs bi şekilde ayarladı ve kombinesini yükletti. Tabi kombine liste fiyatından +10-15 bin fazla verdi.

O aradaki fark kime gitti, satışta olmayan kombineyi nasıl yüklediler o konuda bilgim yok fakat passo dan kombine alabilen varsa gerçekten büyük şanslıdır
 
Fiyat algısı kayboldu derken bundan bahsediyorum. Can Erden kardeşimizin cillop gibi maç izlediği fiyatın neredeyse yarısını maaş diye alan milyonlar var. Ülkenin yarısı da o fiyatın bin tl fazlasını kazanıyor. @Can BÜYÜK

Yani bu fiyat 5K olsa da uygun diyebiliyoruz, 16K olsa da uygun diyebiliyoruz. 16K hem çok ucuz hem çok pahalı.
Teori doğru ama 15 milyonluk şehirde 50k kapasiteli bir şey için 18+ maç izleme ve bu o ülkenin en iyi takımıysa maddiyat geçersiz kalabilir açıkcası .
Anlatamadım muhtemelen 😂
 
Dolar dogru durust artmamisken 6 ay once TL bazindan aldiginiz bir seyin bugunku fiyati en az yuzde elli artmistir ki bazi seylerde yuzde yuz.bile oldu. Neye gore yapiliyor bu artislar ben anlamiyorum. He deseler ki daha populeriz, talep var hadi bi nebze anlarim da topu topu 50bin kisilik stat. Ustelik her sene yarim saatte biten bir bilet sayisi mevcut. Anladigim kadariyla cogunlugu da yenileyenlere gidiyor.
 
Biletlerin fiyatlarda bir sıkıntı yok

Cimbom şu şekil şov yapıyorken parası neyse verip izleyeceksin elbette

Yalnız bugün Erden Timur kombine işinden haberim yok falan gibi bir şey dedi

Kombineler, localar, mağazacılık buralarda ne seviye vurgunlar dönüyodur acaba dedirtti
 
sosyal medyada yorumlara denk geldiğim kadarıyla satışa çıktığı an site donmuş 3-4 dakika sonra site düzeldiğinde kombineler bitmiş.kapasite 70 bin olsa o da dolar maçların %90ında. kapasite arttırmak çok mu zor bilmiyorum ama keşke yapılırken 70 bin civarlarında yapılsaydı stadyum.
 
Üst Alt